Linköping tur och retur

 

Inspiration är för amatörer heter det. Men det faan så mycket roligare med än utan. Nu tex är det fruktansvärt segt. Om det inte hade varit för blogg24 så skulle inte det här inlägget skrivts. Men när jag ändå sitter här på tåget och svettas ( vad är det med tåg och elementen på max ) är det väl lika bra att köra på lite. Inspiration eller ej.

Om nån läser det här; Ja ,Jag vet att jag lovat mig själv att borra djupare i den andra sidan av sälj resten av resan. Den sidan som inte handlar om mig, mina visioner, produkter och brinn utan om den sidan som handlar om användaren. Men jag får be att återkomma i ämnet. Tror att en modell måste upprättas innan jag kan dyka djupare i detaljerna. Konceptet är ligger inte helt klart för mitt inre öga, helt enkelt.

Men jag vet att vi möts vid brinnet och i historien, nu ska jag avflumma det hela.

Ber att få återkomma i morgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.